PRIVACYBELEID

Vanaf 25 mei geldt de nieuwe wet AVG = Algemene verordering gegevensbescherming


U WORDT VERZOCHT BIJ HET EERST VOLGENDE BEZOEK AAN NSP BEAUTYSALON EEN FORMULIER TE ONDERTEKENEN VOOR DE NIEUWE PRIVACY WET. TOESTEMMINGS- VERKLARINGEN DIE NIET ZIJN ONDERTEKEND VOOR 25 MEI 2018 ZULLEN WORDEN VERNIETIGD ALSMEDE AL HUN PERSOONLIJKE GEGEVENS DIE VERMELD STAAN OP EEN KLANTENKAART.


Privacybeleid NSP Beautysalon

Versie 0.1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25 mei 2018. Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van NSP Beautysalon . U dient zich ervan bewust te zijn dat NSP Beautysalon niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. NSP Beautysalon respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.


Ons gebruik van verzamelde gegevens

1. Gebruik van onze diensten Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren.

2. Welke gegevens verwerkt NSP Beautysalon en voor welk doel

2.1 De volgende persoonsgegevens verwerkt:

a) voor- en achternaam, geboortedatum

b) adresgegevens eventueel postadres

c) telefoonnummer, e-mailadres,

d) Eventuele gezondheidsgegevens via huiddiagnose/intakeformulier
e) Voor – en na foto’s (dit wordt nadrukkelijk nagevraagd, wanneer dit nodig zou zijn.
2.2 NSP Beautysalon verwerkt de in sub 2.1 genoemde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
a) je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres wordt gebruikt voor contact over afspraken en de eventuele annulering daarvan,
b) je naam, adresgegevens en telefoonnummer wordt gebruikt voor het versturen van uitnodigingen en informatie over diensten en producten van NSP Beautysalon
c) je naam, adresgegevens en e-mailadres wordt gebruikt voor het mogelijke maken van verzendingen.

3. Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

4. Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld tenzij u daar tevoren zelf toestemming voor geeft.


5. Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.


6. Keuzes voor persoonsgegevens

Persoonlijke informatie wordt bewaard zolang dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onze dienstverlening. Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt.


7. Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om u af te melden.


8. Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.


9.Cookies

Wij maken geen gebruik van cookies.

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Nahide Sahin-Pinar
NSP Beautysalon
info@nsp-beautysalon.nl
Tel.nr:06-34097118

 

Voor afspraak kunt u bellen naar
06-34097118